HET COLLECTIEF VAN VRIJHEIDSJURISTEN  |  VRIJHEID IS NIET ONDERHANDELBAAR
 

NEEM CONTACT MET ONS OP 

Bedankt voor uw bezoek aan onze website. Hebt u vragen of opmerkingen gebruik dan het onderstaande contactformulier.

We krijgen op dit moment ontzettend veel emails. Dat is natuurlijk alleen maar mooi. Maar als gevolg kunnen we niet garanderen dat we iedereen kunnen antwoorden. Dank voor uw begrip.

CORRESPONDENTIEADRES

Stichting De Vrijheidsjurist, Postbus 152, 6190 AD Beek (Nederland/The Netherlands).

VRAGEN OVER DIENSTEN EN ACTIVITEITEN

De Vrijheidsjurist verleent geen juridische diensten aan (rechts)personen. We verzoeken u derhalve ons niet te mailen voor juridisch advies, hulp of bijstand. Onze activiteiten zijn ideëel en missionair van aard, gericht op het uitdragen, verspreiden en realiseren van het gedachtengoed zoals dat in de Verklaring ter Bescherming van Essentiële Vrijheden van de Mens besloten ligt. Lees meer hierover in de service disclaimer.

RECHTSBIJSTAND EN ADVIES

Voor juridisch advies, hulp of bijstand in individuele zaken verwijzen wij u naar het Wakkere Juristen Collectief. Dit collectief kunt u bereiken via deze website. Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

DONATIES (GOFUNDME)

Wij gebruiken Gofundme voor onze fondswerving. Voor vragen hierover is er een apart contactformulier. Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

WEBMASTER

Voor (technische) vragen over deze website verzoeken we u contact op te nemen met de Webmaster. Gelieve daarvoor de contactpagina van de Webmaster te gebruiken.

ONS PRIVACY STATEMENT

Wij gaan met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met de persoonsgegevens die wij via het contactformulier ontvangen. Als Vrijheidsjuristen ligt uw privacy ons bijzonder na aan het hart. In ons Privacyreglement leest u hoe wij met (persoons)gegevens omgaan die wij via de formulieren op deze website ontvangen.

Stichting De Vrijheidsjurist, KvK 83991697

© 2021 De Vrijheidsjurist