HET COLLECTIEF VAN VRIJHEIDSJURISTEN  |  VRIJHEID IS NIET ONDERHANDELBAAR
 

VIND EEN VRIJHEIDSJURIST

Voor juridisch advies, hulp of bijstand in individuele zaken verwijzen wij u geheel belangeloos naar het Wakkere Juristen Collectief. Alle juristen van dit collectief hebben de verklaring van De Vrijheidsjurist ondertekend.

Voor een gratis eerstelijns-advies kunt u een email sturen naar wakkerejuristen@gmail.com of via het  contactformulier. Ook kunt u een Whatsapp, Signal of Telegram bericht sturen naar 06 - 199 092 79. Een jurist neemt dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Stuur uw bericht naar het Wakkere Juristen Collectief:


PRIVACY STATEMENT

Uw bericht via bovenstaand contactformulier wordt automatisch doorgestuurd naar het Wakkere Juristen Collectief. Dit collectief is een externe partij die de vragen om advies, hulp of bijstand coördineert middels een doorverwijzing naar of voordracht van een jurist. De Vrijheidsjurist is daarin geen partij. Op de ontvangst en verwerking van uw berichten via bovenstaand contactformulier, emails en andere elektronische transmissies is het privacy reglement van het Wakkere Juristen Collectief van toepassing. Zie hiervoor ook ons Privacyreglement en de service disclaimer.

TRANSPARANTIE & KOSTEN

Het eerste contact met het Wakkere Juristen Collectief is gratis. U bent zelf ervoor verantwoordelijk het Wakkere Juristen Collectief en/of de door deze voorgedragen jurist te vragen om een kostenopgave of offerte voor een eventuele verdere dienstverlening na het eerste contact. De Vrijheidsjurist is daarin geen partij. Zie hiervoor ook onze service disclaimer.

ANDERE VRAGEN

Voor andere vragen - u heeft geen verzoek om advies of rechtsbijstand - verzoeken wij u het gewone contact formulier op deze website te gebruiken.

Stichting De Vrijheidsjurist, KvK 83991697

© 2021 De Vrijheidsjurist